Links


Vereniging Uitvaartverzorging Wierden e.o

Onze dames verzorgen ook uitvaarten voor de Vereniging Uitvaartverzorging Wierden e.o. Voor meer informatie over de vereniging kunt u bellen met 0546-576490.

Spreker of ritueel begeleider

U kunt eventueel een professionele spreker inhuren. Wij werken samen met twee spreeksters/ritueel begeleiders: Mineke Broekmate en Tineke Kuiperij. Vraag onze uitvaartleiders naar de mogelijkheden.

Drukker.nl 

Voor professioneel drukwerk, kaarten etc. 

Tekstschrijver

Wilt u zelf graag de speech voorlezen, maar vindt u het moeilijk de juiste woorden op papier te krijgen? Maak dan gebruik van een professionele tekstschrijver voor bijvoorbeeld de levensloop of de gehele dienst, zoals Margreet Koster van Text & Event

Zij kan eventueel ook de speech voorlezen tijdens de dienst.

 
PasCrea Uitvaart Video

Geeft u de gelegenheid om terug te kijken op het afscheid. De dag van de uitvaart is een dag die als een roes voorbijgaat. PasCrea kan deze dag voor u vastleggen. Het kan helpen bij de verwerking van het verlies van een dierbare.

Condoleanceregister op internet

U kunt een condoleanceregister op internet openen. Deze dienst wordt u aangeboden door Uitvaart.com en het register is de eerste twee maanden kosteloos. Daarna kunt u het verwijderen of verlengen tegen een geringe bijdrage.

Rouw bij kinderen

Dr. Riet Fiddelaers-Jaspers startte in 1974 als leraar in het beroepsonderwijs, studeerde daarnaast sociale pedagogiek en specialiseerde zich in coaching, therapeutische werk, rouw en traumabegeleiding. In 2003 promoveerde ze op een onderzoek naar rouw bij jongeren. Op de site vindt u veel informatie over rouw bij kinderen.


Uitvaartgilde

Het Uitvaartgilde is een overkoepelende uitvaartorganisatie waarvan alleen kwalitatief goede (uitvaart-)ondernemingen lid zijn. Kenmerkend voor de Uitvaargildeondernemer is het op professionele en deskundige wijze verzorgen van een hele waardige, stijlvolle en warme uitvaart.


Rouwbegeleiding

De landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR) is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie over rouw.


Begrafenispolissen

De site over begrafeniskosten en begrafenispolissen.


Muziek

De liefde voor muziek deelt ViVace met heel veel mensen. ViVace biedt een zeer uitgebreid pakket wat betreft muzikale omlijsting of anderszins kunstzinnige vormen, adviseert hierover om zodoende te kunnen voldoen aan persoonlijke wensen.


Zakelijke afwikkeling na een overlijden

Uitgeverij Zorgna is de eerste uitgeverij in Nederland die is gespecialiseerd in de uitvaartbranche. Zorgna biedt stijlvolle, lezersvriendelijke uitgaven waardoor men een tastbaar product in handen krijgt dat ondersteunt tijdens een van de moeilijkste en meest verdrietige periodes in iemands leven.

Uitvaartfotografie Norbert Grobben

Discrete uitvaartfotografie met gevoel voor symboliek. Uitvaartfoto's kunnen helpen bij de rouwverwerking. Norbert Grobben kan u tevens bijstaan als het gaat om administratie & advies na de uitvaart.