Uitvaart

Rust, Respect en Regelen

Wij hebben de drie R's (rust, reinheid, regelmaat) omgezet naar ons eigen vakgebied. Niet het zakelijke staat centraal rondom een uitvaart maar juist de wensen van de overledene en diens nabestaanden. Onze uitvaartverzorgers voelen deze wensen perfect aan.

Rust
Het is erg belangrijk dat we veel tijd nemen voor alle zaken die er in een paar dagen geregeld moeten worden, dat we rust brengen en geen druk op de familie leggen.

Respect 
Wij behandelen de overledene en natuurlijk de nabestaanden met het grootste respect. U heeft immers recht op een respectvol afscheid.

Regelen
Wij nemen veel zorg uit handen,maar proberen de nabestaanden zoveel mogelijk te betrekken bij het regelen van de uitvaart. Zo kan men er bijvoorbeeld voor kiezen om als familie of vrienden zelf de kist te dragen, eigen teksten te maken of te helpen met de opbaring. 

In de periode van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart, zijn wij dag en nacht voor u bereikbaar.

Ongeveer zes weken na de uitvaart nemen we nog even contact met u op. Wellicht heeft u behoefte aan een gesprek met ons of kunnen we u nog op een andere manier van dienst zijn, bijvoorbeeld met een dankbetuiging.  

De vogels fluiten gewoon door
En ik, ik snap het allemaal wel
Mijn verstand zegt: het is goed zo
Maar wat ik voel is anders,
Om wat er was en nooit meer terugkomt....

Marjon vd Bogaard